Over mij

Roberto Lugtenberg

Psycholoog & therapeut functionele orthomoleculaire geneeskunde

 

Het is mijn passie om mijn cliënten te helpen om een voor hen optimale gezondheid te bereiken, zodat zij de beste versie van zichzelf kunnen zijn.

Welkom op welpsy.nl. Je bent hier omdat je niet tevreden bent met hoe het nu met jou gaat, met iemand uit je omgeving óf omdat je benieuwd bent naar wie ik ben en wat ik doe. In alle gevallen heet ik je van harte welkom en nodig ik je graag uit om verder te lezen.

Mijn naam is Roberto Lugtenberg en ik ben de oprichter van welpsy.nl. WelPsy is een afkorting van Welzijnspsycholoog en is een online praktijk ter bevordering van de lichamelijke gezondheid en het psychosociaal welzijn van mensen met chronisch klachten. 

Holistisch

Ik streef ernaar om mijn cliënten zo volledig mogelijk te helpen. Daarom ga ik uit van een holistische benadering, waarbij ik kijk naar alle belangrijke aspecten voor het bevorderen van het gehele welzijn van mijn cliënten.
Omdat veel van mijn cliënten chronische klachten hebben, maak ik gebruik van verschillende behandelvormen. Bij chronische klachten is meestal het totale welzijn van mensen aangedaan: fysiek, psychisch, sociaal én leefstijl. Daarom is er vaak meer nodig dan één benadering uit één discipline.

Ik ben opgeleid in:

  • Natuurgeneeskunde
  • Orthomoleculaire geneeskunde
  • Psychologie

Ik werk volgens de vijf natuurgerichte principes: drainage, energie, prikkeloverdracht, psyche en voeding.

Gratis consult

In mijn praktijk reserveer ik elke dag een uur voor een gratis consult. Dit is mijn bijdrage om mensen met een chronische ziekte tegemoet te komen.

Veel mensen met chronische klachten zijn (een deel van) hun inkomen kwijtgeraakt. Dat was ook mijn eigen ervaring. Daarnaast kan eenzaamheid op de loer liggen, zeker als de chronische klachten ernstig zijn of al langere tijd spelen. De gevolgen van de coronapandemie kan dan extra zwaar op je drukken. Ken je iemand uit je omgeving of herken je jezelf in de omschrijving? Neem gewoon eens contact op! Dat kan ook anoniem.